Skip to main content

Lær os at kende

Hvem er vi

Hos Aage Pedersen & Søn går vi meget op i et ordentligt samarbejde og kvalitet i de ting vi laver. Det er vigtigt for os, at det arbejde vi udfører, til fulde lever op til de krav og ønsker vi bliver mødt med.

Derfor foretrækker vi altid en personlig dialog, hvor vi i fællesskab finder frem til de rigtige løsninger. Du er derfor altid velkommen til at tage fat i en af os og høre nærmere.

Du er altid velkommen til at kontakte os for en uforpligtende snak

Kontakt os

Murermester

Jon Bak

Murermester

Frank Hjorthaab

Tømrermester

Kasper Cordes

Historien om Aage Pedersen & Søn

Aage Pedersen & Søn er et gammelt velrenommeret Murermesterfirma med rødder helt tilbage før 1950.

Firmaets præcise startdato er ikke kendt, men det var Murermester Svend Olsen, Bækvej 11 Tårup, der oprindeligt startede det hele.

Der findes billeder helt tilbage fra ca. 1950, så det må forventes at firmaets start er fra før dette.

Svend Olsen gik desværre pludseligt bort i 1965, og hans enke stod derefter med det hele. I april måned 1965 blev det så, at 2 svende i firmaet overtog butikken, nemlig Johannes Sørensen og Aage Pedersen.

De to murermestre drev firmaet sammen indtil 1981, hvor Johannes gik ud af firmaet, og Aages søn, Jan Pedersen kom med - deraf navnet Aage Pedersen og Søn.

Aage var aktiv indtil vinteren 1999, hvor han gik bort, og Frank Hjorthaab kom med fra 1/1 2000, sammen med Jan.

I 2015 begyndte Jan at trække sig, og hans søn, Jon Bak, kom med i firmaet.

I forbindelse med dette generationsskifte, blev firmaet omlagt til ApS, og derved fik et nyt CVR nr. Det gamle CVR nr eksisterer stadigvæk, men er i dag omlagt til et udlejningsselskab.

I 2021 trådte Jan helt ud, og firmaet ejes i dag af Jon Bak og Frank Hjorthaab.

VI LEVER AF TILFREDSE KUNDER

• Vi leverer altid til aftalt pris og tid • Vi bruger danske håndværkere • Vi sikrer os at du er tilfreds med resultatet inden vi afslutter vores projekter •